Consul voor de EECMD in Georgië en de Oekraïne

“Het Eastern European Center for Multiparty Democracy, de EECMD, spant zich in om de capaciteit van politieke actoren aan te pakken, het politieke en electorale speelveld verder te verbeteren en de democratische politieke cultuur te versterken. Dit doen zij in Georgie en de Oekraiene. Door middel van bilaterale steunprogramma’s voor politieke partijen, multilaterale dialooginspanningen om de participatie van vrouwen, jongeren en nationale minderheden te versterken en de werking van democratiescholen.”

In opdracht van de EECMD in Georgië hebben we succesvol 8 Consul sites voor politieke-participatieve besluitvorming, en nu dus ook in het Georgisch! opgeleverd.
Consul dient om de democratische processen, voor dit programma in o.a. Georgië en de Oekraïne, te ondersteunen. We hebben de applicatie in samenwerking met de ontwikkelaars van Rock and Ror verbeterd voor politiek gebruik en de interface vernieuwd.
Deze mooie open-source applicatie hosten wij veilig met Participatie.Tools
Het programma werd deels mogelijk gemaakt door bijdragen van onze Nederlandse Ambassade in Georgië en DIPD – Danish Institute for Parties and Democracy. Wil je meer weten over het gebruik van Consul? Laat het ons weten. team@participation.tools

Client:

EECMD – Georgie

Case:

Implementatie 8 Politieke Consul sites


Doel:
Vergrote democratische processen en draagvlak.

Taken:
Vertalen Consul naar Georgisch en Oekraiens

Consul modules configureren
Consul styelsheets aanpassen
Training en uitleg gegeven rondom Consul

Partners/team:
Staff EECMD
Consul core team RoR
Devops Participation.Tools
Project Management
Consultancy

Resultaat:

8 Veilig gehoste Consul sites draaiend voor de EECMD